CHINA EXPRESS NOODLXL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3504 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij China Express NoodlXL. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 11:22 Helaas moesten we langer wachten dan aangegeven Mijn bestelling was niet wat het moest zijn Met ze gebeld bewijs gestuurd en kreeg als nog de juiste maaltijd ik zeg super opgelost Al duurde het wel wat lang maar de smaak was er niet minder om
12 jul 2024 om 10:06 Het was oke.
8 jul 2024 om 21:04 snel en goed besteld
3 jul 2024 om 22:38 Ik had een portie Bami Manderin Crunchy Chicken. Vond het niet heel bijzonder qua smaak maar wat ik wel bijzonder vond was dat er een stuk hard plastic in zat.. Blij dat ik dit niet heb doorgeslikt!!
1 jul 2024 om 18:42 Bezorgtijden kloppen niet, dit is de tweede keer dat de bestelling erg laat bezorgd wordt. De eerste keer na anderhalf uur en deze keer na 3 uur werd het pas bezorgd
30 jun 2024 om 20:57 Het was heerlijk!
30 jun 2024 om 20:31 Eten was goed warm. Foe yong tie met bami besteld. Gerechten waren lekker behalve de bami. Daar was blijkbaar de zoutpot ingevallen, want de bami was vreselijk zout! Bezorgtijd was redelijk.
27 jun 2024 om 21:21 altijd lekker en snel geleverd.
26 jun 2024 om 1:51 Zoals altijd erg lekker! We hadden gekozen voor dezelfde bestelling als de vorige keer. Daar is iets misgegaan, we hadden nasi en bami gekozen, maar kregen twee bami. Hoe dan ook was het erg lekker! Ondanks EK super snel bezorgd! Zoals altijd top!
23 jun 2024 om 21:18 miste mijn geluk koekje hahahah
23 jun 2024 om 21:12 Eten was super
22 jun 2024 om 22:03 Toppie