CHINA EXPRESS NOODLXL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3106 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij China Express NoodlXL. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 20:45 Heerlijke Chinese maaltijden. Goed verzorgd en zeer smakelijk
31 jan 2023 om 15:05 Het duurde 1 uur en 45 minuten voor onze bestelling er was ivm 1 bezorger tijdens lunch tijd. Het eten smaakte nergens naar.
30 jan 2023 om 20:50 Bami van de afhaalchinees. Verhouding bami en vlees/groente was 80/20. Pittige kip besteld en kreeg de zoetzure. Voor mij niet weer.
29 jan 2023 om 8:38 Zeer matig, veel te zout
28 jan 2023 om 17:19 The meat was raw!!!! It took them 1 hrs and 30 min to arrive
27 jan 2023 om 21:05 Duurde nog wel langer dan 90 min
26 jan 2023 om 17:30 Took way too long and was packed rather weirdly. But the food was decent, a bit bland but generally fine.
25 jan 2023 om 21:45 We vonden het vlees top en de soep erg lekker. Maar de noedels en bak banaan waren erg vettig vd olie... Werd prima op tijd bezorgd.
24 jan 2023 om 21:02 Amderhalf uur bezorgtijd, geen sorry of iets. Eten prima
23 jan 2023 om 16:48 Ik had voor de optie garnalen gekozen, aangezien ik niet graag vlees eet. Toch kreeg ik vlees in mijn wok noodles i.p.v. wat ik besteld had.
23 jan 2023 om 0:47 Het eten was heel lekker en nog warm! Ook was het al bezorgd binnen 25 minuten, heel top dit!
13 jan 2023 om 20:00 Bezorger was beleefd en snel. Eten kwam warm aan. Kippensoep was meer een bouillon en er zat een stuk plastic in mijn noedels.. Onduidelijkheid over de ingrediënten. 18 euro praktisch weggegooid. Bestel hier niet weer.